Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-09@09:41:36 GMT

معرفی رتبه یک کنکور زبان

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۲۹۲۵

معرفی رتبه یک کنکور زبان

نفر اول کنکور زبان امسال است، اما با توجه به رتبه‌ای که در گروه ریاضی و فیزیک آورده،‌ می‌خواهد فیزیک بخواند.برنامه‌اش رفتن از ایران است، دست‌کم بخاطر علاقه‌اش به «هم‌جوشی‌ هسته‌ای» که در ایران امکان تحقیق و تحصیل درباره‌اش را ندارد.

به گزارش صدای ایران از خبر آنلاین، «شما با رتبه کنکور تعریف نمی‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدد کنکور فقط چیزی است که از طریق آن می‌توانید وارد دانشگاه شوید.»


حرف درستی می‌زند، انگار که با تعریف کردن یک شخص با یک عدد، تمام دنیای او را در همان عدد محدود می‌کنیم و بقیه را پشت آن عدد گم می‌کنیم. انگار اسمشان می‌شود رتبه یک ریاضی، رتبه ۱۲ تجربی، رتبه ۱۰۰ انسانی و ... بعد همه چیز ریاضی می‌شود و در سوال‎ها فقط عدد و رقم دخیلند. روزی چند ساعت درس می‌خوانده؟ فلان درس را چند درصد زده؟ دیگر کمتر کسی اهمیت می‌دهد دنیای این آدم چه شکلی است؟ علایقش کدامند؟
اسمش آدم را یاد احمد شاملو می‌اندازد؛ اما صالح شاملو شباهتی با آن شاملو ندارد. شاید بتوان گفت تنها شباهتشان عشق به کاری ‌است که انجام می‌دهند. صالح فقط رتبه یک کنکور زبان و ۱۸۸ کنکور ریاضی نیست، چیزی که صالح را متمایز می‌کند عشق به علم و فیزیک و ذرات اتم است. به حدی که رتبه یک زبان، هیچ‌وقت برای آزمون زبان درس نخواند و ویدیوها و مقاله‌های انگلیسی زبانی که هر روز برای پژوهش در رشته مورد علاقه‌اش می‌خواند باعث شد او رتبه یک زبان را کسب کند.
صالح شاملو در کافه خبر مهمان‌مان شد و با صداقت و صمیمیت پرسش‌های‌مان را پاسخ داد:

آقای شاملو، اصلا چرا زبان؟
زبان رشته اصلی من نبود و من برای گروه ریاضی درس خواندم. اما در طول روز خیلی از زبان انگلیسی استفاده می‌کنم و ۹۹ درصد کارهایی که می‌کنم با این زبان است. رتبه من در گروه ریاضی ۱۸۸ شد.

یعنی در ۲ گروه مختلف آزمون دادید و رتبه‌های خوبی هم کسب کردید، برنامه‌ریزی درسی‌تان به چه شکلی بود؟ برای کنکور زبان هم جداگانه درس می‌خواندید؟
دلیل اینکه در رشته زبان موفق شدم این بود که با زبان خیلی سروکار دارم ولی عملا برای رشته زبان هیچ درسی نمی‌خواندم.البته باید گفت که زبان جزو دروس عمومی است و من برای موفقیت در کنکور ریاضی نیاز داشتم که نه تنها این درس بلکه ۳ درس عمومی دیگر را هم مطالعه کنم و برای آنها وقت زیادی بگذارم.
کنکور زبان را بیشتر به‌عنوان رزومه شرکت کردم. رتبه یک کنکور بودن در جاهای مختلف خیلی کمک می‌کند؛ مثلا برای اپلای کردن به خارج از کشور.

پس برای کنکور زبان اصلا وقت نمی‌گذاشتید و رتبه یک را کسب کردید؟
بله. در اینترنت خیلی مقاله‌های انگلیسی می‌خوانم یا ویدیوهای انگلیسی می‌بینم و تمام کارهایی که در اینترنت می‌کنم همه به زبان انگلیسی هستند و هرکسی انقدر با این زبان سروکار داشته باشد، زبانش قوی می‌شود.

خیلی درس می‌خوانید یا خیلی باهوشید؟
در سال کنکور که نمی‌شود درس نخواند. سال قبل از کنکور المپیاد فیزیک شرکت کردم و مدال برنز کسب کردم. آن سال برای المپیاد فیزیک خیلی کار کردم. شاید کسی باور نکند اما قبل از آن دوره خیلی کم درس می‌خواندم؛ حداکثر روزی یک ساعت. اما در سال کنکور شرایط خیلی فرق داشت و به طور کلی روزانه ۸ تا ۹ ساعت درس می‌خواندم.

معدل‌تان در دوره دبیرستان چند بود؟
در سال پیش دانشگاهی ۱۹.۴۷ و در پایه دهم و یازدهم ۲۰ بود.

اما نگفتید هدف‌تان برای شرکت در کنکور زبان چه بود؟
چون زبانم خوب بود و بیشتر به‌عنوان رزومه شرکت کردم. رتبه یک کنکور بودن در جاهای مختلف خیلی کمک می‌کند؛ مثلا برای اپلای کردن به خارج از کشور.

پس می‌خواهید از ایران بروید؟
بله. برای ادامه تحصیل.

دانشگاه یا کشوری که مد نظرتان است کجاست؟
من به بحث هم‌جوشی هسته‌ای خیلی علاقمندم و دانشگاه‌های محدودی در جهان این رشته را ارائه می‌دهند. دانشگاه‌های MIT ، پرینستون، میشیگان و برکلی در این رشته از بهترین‌ها هستند.

انتخاب اولتان برای انتخاب رشته چیست؟
فیزیک دانشگاه شریف. چون همانطور که گفتم به مباحث هم‌جوشی هسته‌ای علاقمندم و از این طریق آن را دنبال می‌کنم. فیزیک از چیزهایی است که هرچقدر هم پای آن بشینم خسته نمی‌شوم.

رشته هم‌جوشی هسته‌ای را در ایران داریم؟
نه. این مبحث چیز خیلی جدیدی است. مثل انرژی هسته‌ای و فقط به یک رشته برای آن نیاز ندارند و ممکن است رشته‌های مختلفی مثل شیمی را شامل شود. بخاطر همین فعلا رشته خاصی ندارد. از یک سری رشته های خاص می‌توانند به این کار وارد شوند و تحقیقات را انجام بدهند. مثل فیزیک، شیمی یا مهندسی‌های مختلف.

چطور با این رشته آشنا شدید؟
همانطور که گفتم من خیلی به فیزیک علاقه‌مندم و تحقیق می‌کنم یا در اینترنت خیلی چیزها راجع‌به آن می‌خوانم یا فیلم می‎بینم. یا از طریق اینترنت اخبار مربوط به آن را دنبال می‌کنم. این مبحث رشته دانشگاهی نیست و مبحث تحقیقاتی است. البته من به رشته مهندسی هسته‌ای هم علاقه دارم و باید وارد دانشگاه شوم تا ببینم چطور است و بعد بتوانم انتخاب بهتری کنم.

یعنی برای مقطع ارشد تصمیم دارید از ایران بروید؟
چیزی که در ذهنم است این است که دو سال در ایران بخوانم و بعد از آن بروم. چون شنیده ام که بعد از لیسانس اپلای کردن سخت‌تر می‌شود اما فکر می‌کنم که در نهایت این اتفاق بعد از دوره لیسانس عملی شود.

انتظارتان از دانشگاه چیست و فکر می‌کنید توقعی که از دانشگاه دارید چقدر در واقعیت درست است؟
توقعی که دارم این است که آن دانشگاه در آن رشته به من یک سری تجربیات تحقیقاتی بدهد و آموزش بدهد که وقتی خواستم کار کنم، از اول کارم را بلد باشم. درواقع از دانشگاه انتظار دارم مقدمه‌ای برای ورود به کاری که دوست دارم، به من بدهد.

به سربازی فکر کردید؟
فکر آن را هم کرده ام. باید دید چه اتفاقی می‌افتد.

خانواده‌تان نمی‌گویند که رشته‌های مهندسی را انتخاب کن؟
نه. پدر و مادرم در هر تصمیمی همیشه پشت من بوده و حمایتم کرده‌اند.

شغل آنها چیست؟
پدرم وکیل و مادرم خانه دار است، یک برادر ۱۵ ساله هم دارم. برادرم در زمینه‌های مختلف از من فعال‌تر است. او می‌تواند به زبان‌های آلمانی و اسپانیایی صحبت کند و در حال یادگیری روسی و چینی است.

کمی در رابطه با سال پیش‌دانشگاهی حرف بزنیم. فضای مدرسه‌تان برای آمادگی کنکور چطور بود؟
کلا برای کنکور کار می‌کردند. معلم‌های خیلی خوبی آورده بودند و حتما می‌خواستند که همه چیز با برنامه خودشان پیش برود.

با توجه به آماری که چند روز قبل بعد از اعلام نتایج در خصوص سهم پایین مدارس دولتی در قبولی رتبه‌های برتر کنکور منتشر شد، مدرسه‌ای که در آن درس خواندید چقدر در موفقیت‌تان نقش داشته است؟ یعنی اگر مدرسه دولتی می‌رفتید، نتیجه چطور بود؟
شاید نشود خیلی دقیق به این سوال جواب داد. چون مدرسه با مدرسه فرق دارد. مثلا مدرسه البرز هم دولتی است اما خیلی مدرسه قوی‌ای است. مدرسه خود من معلم‌های خیلی عالی‌ای برای کنکور گرفته بود و امکانات خیلی خوبی هم در اختیار ما قرار داده بود. مثلا سالن مطالعه و...

اما خیلی از رتبه‌های برتر می‌گویند که در هیچ کلاس آموزشی‌ای شرکت نکرده اند و کلاس‌های خصوصی در موفقیت در کنکور نقشی ندارند.
با آنها موافقم. کلاس خصوصی نه! اگر مدرسه‌تان برای کنکور کار می‌کند، دیگر لازم نیست در این کلاس‌ها شرکت کنید. چون خود مدرسه در این زمینه تلاش می‌کند تا شما نتیجه خوبی بگیرید. بالاخره برای خودشان هم به نوعی تبلیغ و افتخار است.

در مدرسه‌تان افراد دیگری هستند که رتبه برتر یا خاص داشته باشند؟
تک رقمی نه. اما در رشته‌های تجربی و ریاضی رتبه‌های ۲۸ و ۹۳ داشتیم.

فکر می‌کنید اگر در یک مدرسه دولتی مثلا در مرکز شهر درس می‌خواندی، باز هم همه این تجربه‌ها را داشتید؟
قطعا نه. چون در آن سطح از جامعه شاید نمی‌توانستم با زبان انگلیسی سر و کار داشته باشم و کلاس زبان بروم و همین‌طور اینکه سطح مدارس متفاوت بود. البته مدارس با هم فرق دارند و بعضی از آن‌ها واقعا معلم‌های خوبی دارند، حتی بعضی از معلم‌های ما در مدارس دولتی هم تدریس می‌کردند. ولی قطعا به این موفقیت نمی‌رسیدم.
سال کنکور برای همه خیلی سال پر تنش و اضطرابی است، چطور با این استرس مواجه شدید و چطور با آن کنار ‌آمدید؟
خب راستش کنار نیامدم. همه در سال کنکور استرس می‌گیرند. من خودم خیلی منفی‌باف بودم. هر اتفاق بدی که میافتاد مثلا رتبه ام در آزمون‌های آزمایشی بد می‌شد، خیلی ناراحت می‌شدم اما خانواده ام خیلی از من پشتیبانی کردند.
خیلی وقت است که دانشمندان می‌گویند بحث هم‌جوشی به نتیجه می‌رسد ولی نمی‌رسد چراکه خیلی چالش‌ها در راهش وجود دارد. دوست دارم که در آینده این بحث به ثمر رسیده باشد و من جز آن تیمی باشم که این کار را انجام داده است. اگر هم نشد در تحقیقات دیگر به موفقیت رسیده باشم.

تفریح‌تان چیست؟
تفریح زیاد دارم. مثلا بازی کامپیوتری، دیدن ویدیوهای یوتیوب، فیلم سینمایی، خواندن کتاب در حوزه علمی و ...

فیلم مورد علاقه‌تان چیست؟
در ژانر اکشن فیلم جان ویک را خیلی دوست دارم.
اسم شما یادآور احمد شاملوست؛ می‌شناسیدش؟

بله.
شعرهایش را خوانده‌اید؟
نه.

چیزی درباره‌اش نمی‌دانید؟
چرا چیزهایی از ایشان خوانده‌ام،‌اما خیلی محدود،‌کتاب «شازده کوچولو» را خوانده‌ام که ترجمه ایشان بود.

تصور مردم عموما از نفرات برتر المپیاد و کنکور این است که بچه‌هایی تک بعدی اند، اهل معاشرت نیستند یا در روابط عمومی موفق نیستند و نمی‌دانند لذت چیست. شما چه نظری دارید؟
بستگی به آدمش دارد. مثلا من خودم در روابط اجتماعی فکر نکنم که برای دیگران باز باشم یا خوب روابط اجتماعی برقرار کنم اما دوستان زیادی دارم و با آنها معاشرت می‌کنم. کارهایی به غیر از فیزیک هم انجام می‌دهم. اینطور نیست که فقط صبح تا شب فیزیک بخوانم، اصلا.

یک موضوعی که بین دانشجوها و دانش‌آموزان به نوعی اپیدمی تبدیل شده ، مصرف گل و سیگار است، در اطرافیانتان به چنین موضوعی برخورد کردید؟
در اطرافم افرادی بودند که سیگار بکشند اما گل نه.
جو مدرسه‌هایی که درآن درس خواندید چطور بوده است؟ بچه های آن مدرسه بیشتر دنبال چه چیزی بودند؟
خیلی در کار مواد و اینها نبودند و کسانی هم که دنبالش بودند مدرسه‌شان را عوض کردند. مثلا یک سال بودند و بعد می‌رفتند. انگار فضای مدرسه دفع می‌کرد. خیلی در این موضوعات نبودند. اما بچه‌های مدرسه ما به ورزش خیلی علاقه داشتند.

شما چطور؟
دوست داشتم، اما فعلا رها کرده‌ام. کاراته کار می‌کردم و تا کمربند قهوه‌ای رفتم و مدال هم آوردم.

بهترین اتفاقی که برای آینده خودتان متصورید، چیست؟
این تصور که خیلی در تحقیقات فیزیک موفق شده باشم. خیلی وقت است که دانشمندان می‌گویند بحث هم‌جوشی به نتیجه می‌رسد ولی نمی‌رسد چراکه خیلی چالش‌ها در راهش وجود دارد. دوست دارم که در آینده این بحث به ثمر رسیده باشد و من جز آن تیمی باشم که این کار را انجام داده است. اگر هم نشد در تحقیقات دیگر به موفقیت رسیده باشم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: رتبه یک کنکور زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور

به گزارش خبرآنلاین ؛محمدمهدی کاظمی در مراسم تجلیل از معلمان نمونه استان خوزستان که امروز (۱۹ اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدا و تبریک روز معلم اظهار کرد: نقش معلم به عنوان آینده‌ساز کشور و تربیت‌کننده نسل آینده بسیار مهم است. جایگاه معلم از سایر اشخاص بیشتر است زیرا آنچه معلم در ذهن و نسل کودکان و جوانان حکاکی می‌کند تا سال‌ها ماندگار خواهد ماند.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: در مسیر تمدن نوین اسلامی هستیم و مهم‌ترین موضوع در این زمینه تربیت نیروی انسانی توانمند است که به دست آموزش و پرورش رقم می‌خورد و باید جایگاه آن را ارتقا دهیم.

کاظمی بیان کرد: معلم اصلی‌ترین عنصر در نظام تعلیم و تربیت است و اگر معلم از آموزش و پرورش جدا شود، آموزش و پرورش هیچ جایگاهی ندارد. معلم از جنبه‌های مختلف از جمله نوع تعامل، برخورد، پوشش و رفتارش بر دانش‌آموز اثرگذار است و سال‌ها در ذهن دانش‌آموزان می‌ماند. معلم، هویت دانش‌آموز و نسل آینده را ایجاد می‌کند، بنابراین نقش تربیتی معلم در کنار نقش آموزش علوم تخصصی، بسیار مهم است و باید یکی از اولویت‌های ما توجه به نقش تربیتی معلم باشد.

وی عنوان کرد: اگر معتقدیم امروز یکی از نیازهای مهم کشور امیدآفرینی برای نسل نوجوان است قطعا این موضوع به دست معلمان رقم خواهد خورد. دانش‌آموزان باید به گونه‌ای برای آینده کشور تربیت شوند که نگاه ملی داشته باشند و این موضوع، نقش معلمان را پررنگ‌تر می کند تا در کنار آموزش به این نکته توجه کنند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: در سند تحول بنیادین نیز به نقش پررنگ تربیت چندساحتی اشاره شده است و نگاه و تربیت معلمان ما هم باید چند ساحتی باشد. این سند، اولویت این دولت و آموزش و پرورش است، به گونه‌ای که به گفته رئیس جمهور، در وزارت آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین اولین اولویت دولت است.

وی تصریح کرد: متاسفانه در هفت یا هشت سال گذشته روزی در کشور داشتیم که با حضور مسئولان و وزرا سند تحول بنیادین را کنار گذاشتند و از سند ۲۰۳۰ رونمایی کردند یعنی اعتقادی به اجرای سند تحویل بنیادین نداشتند. امروز این سند به عنوان نقشه راه اساسی است و بعد از سال‌ها دغدغه، این نقشه تهیه و در شورای عالی انقلاب فرنگی تصویب شد.

کاظمی ادامه داد: قطعا اجرای این سند محقق نخواهد شد مگر اینکه آثار آن را در مدرسه ببینیم و مهم‌ترین عامل در این زمینه، مدیران مدارس هستند.

وی افزود: سند تحول بنیادین با بخش‌نامه و ابلاغیه محقق نخواهد شد و نگاه سلسله مراتبی به اجرای این سند یکی از آسیب‌های اجرای آن بوده است. تا وقتی عامل اصلی که مدیر مدرسه است به عنوان راهبر اصلی آموزش، در تعلیم و تربیت اعتقادی به این موضوع نداشته باشد و در این راستا تلاش نکند توفیقی نخواهیم داشت.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: مدرسه می‌تواند نقش هر کدام از معلمان را در این جدول ماتریکسی در نقشه راه محقق کند و انتظار می‌رود مدیران مدارس، نقش و جایگاه خود در اجرای سند تحول بنیادین را مجدانه مدنظر قرار دهند. عامل اصلی در تحقق این موضوع با راهبری مدیران مدارس، معلمان هستند، بنابراین باید تمرکز ما بر کلاس‌های درس باشد.

وی بیان کرد: به دلیل مسائلی که وجود داشت برخی مدیران به مدیران اجرایی تبدیل شدند نه مدیران و راهبران آموزش، در حالی که باید توجه به ارتقای جایگاه آموزش و تربیتی باشد.

کاظمی گفت: خوزستان در شاخص‌های دسترسی آموزشی و پوشش تحصیلی وضعیت خوبی دارد و از میانگین کشوری بالاتر است اما در شاخص کیفیت آموزش، نیازمند توجه و برنامه‌ریزی بیشتر است، بنابراین باید همه دستگاه‌ها تلاش کنند تا اهداف آموزش و پرورش محقق شود.

وی ادامه داد: ارتقای کیفیت آموزش باید یکی از اولویت‌های خوزستان باشد؛ اقدامات خوبی در این زمینه در حال انجام است و امیدواریم زمینه ارتقای کیفیت آموزش در خوزستان فراهم شود و شاخص‌ها افزایش یابند. این موضوع محقق نخواهد شد مگر به همت معلمان.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رتبه‌بندی معلمان گفت: هدف اجرای رتبه‌بندی، ارتقای کیفیت نظام تعلیم و تربیت است و در این راستا باید توانمندسازی معلمان و نقش آن‌ها در امر آموزش و تربیت جدی‌تر دنبال شود. امیدواریم با برنامه‌ریزی بتوانیم در شاخص‌های کیفیت آموزش رشد قابل توجهی داشته باشیم.

وی افزود: برگزاری آزمون‌ها و ارزشیابی‌ها در آموزش و پرورش از جمله آزمون‌های شبه‌نهایی و سنجش از یادگیری دانش‌آموزان از این به بعد باید توسط معلمان رصد و توسط مدیران، راهبری شود و وضعیت با سایر مناطق و استان و ملی مقایسه شود. این ارزشیابی‌ها زمینه توانمندسازی معلمان را فراهم می‌کند تا معلم با شیوه سوالات استاندارد و رویکرد مدنظر ارتباط بیشتری برقرار کند.

کاظمی گفت: یکی از اولویت‌های این وزارت، ایجاد سوابق تحصیلی است و در کنار آن، سنجش ملی در پایان دوره ششم و نهم هم مدنظر است تا رصدی از وضعیت آموزش داشته باشیم زیرا در گذشته اطلاعات زیادی از وضعیت آموزش نداشتیم.

وی بیان کرد: یکی دیگر از کارها در وزارت آموزش و پرورش، نحوه جذب معلمان است. نمی‌شود معلم را با ارزیابی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه‌ای انتخاب کرد. در سال‌های گذشته به جز مسیر دانشگاه فرهنگیان، از طریق ماده ۲۸ نیز معلمان جذب می‌شدند اما از سال گذشته با تغییر رویکرد در شیوه جذب معلمان و ایجاد کانون‌های ارزیابی، تلاش کردیم معلمانی که توانمند، تخصصی و حرفه‌ای هستند را شناسایی و جذب کنیم.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال بیش از ۷۲ هزار معلم از ماده ۲۸ جذب می‌شوند که از این تعداد، ۲۵ هزار معلم در دوره متوسطه و بخش دبیری و هنرآموزی جذب خواهند شد.

وی بیان کرد: ارزیابی‌ها باید با جدیت دنبال شوند و معلمی انتخاب شود که در کنار تخصص، مساله تربیت هم یکی از اولویت‌هایش باشد و به هویت، سند تحول بیادین و آرمان‌های انقلاب اسلامی باور داشته باشد.

کاظمی با اشاره به سابقه تحصیلی و امتحانات نهایی گفت: با مصوبه جدید سابقه تحصیلی، به مدرسه و کلاس درس برگشتیم و هویت و جایگاه معلم و برنامه درسی در کلاس درس پررنگ‌تر شد. متاسفانه مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کردند و سیستم آموزش به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان به دنبال تکنیک حل تست‌های کنکور بودند اما اکنون تمرکز و توجه بر یادگیری دانش‌آموزان است.

وی افزود: امسال امتحانات نهایی برای پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برگزار می‌شود و باید همت شود شیطنت‌های مافیای کنکور برای ضربه زدن به سوابق تحصیلی، خنثی شود. در برگزاری مطلوب و باکیفیت و امن آزمون‌های نهایی و تصحیح اوراق نیز باید مشارکت جدی شود زیرا این کار به ارتقای کیفیت آموزش کمک خواهد کرد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی دیگر از نیازهای ضروری در کشور مساله مهارت‌آموزی است و باید نظام آموزشی به سمت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی برود. یکی از راه‌های عبور از حافظه‌محوری، مهارت‌آموزی است و اگر به دنبال این هستیم که علم نافع را به دانش‌آموزان یاد بدهیم یکی از راه‌ها، مهارت‌آموزی است. راه حل مشکل بیکاری کشور و رشد اقتصادی و تولید نیز از این مسیر می‌گذرد.

وی بیان کرد: مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان مقاطع مختلف باید به صورت خاص انجام شود و همه مسئولان باید پای کار مهارت‌آموزی در آموزش و پرورش بیایند.

کاظمی گفت: در دو سال گذشته سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بیش از ۴ درصد ارتقا یافت و در این مدت ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزان هنرستانی افزوده شد و باید کیفیت‌بخشی در این آموزش‌ها را مدنظر قرار دهیم. تجهیز هنرستان‌ها به عنوان یکی از اولویت‌ها مدنظر قرار گرفت و سال گذشته بیش از یک هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان در این زمینه تخصیص یافت. در حالی که در طول هشت سال دولت قبل دو سوم این اعتبار هم تخصیص پیدا نکرد.

وی افزود: ایجاد هنرستان‌های جوار صنایع از اولویت‌های ما است که با همت همه مسئولان محقق خواهد شد. دستگاه‌های دیگر مانند بخش نظامی کشور ظرفیت‌هایی در این زمینه دارند که می‌توان از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: با پیگیری، آیین‌نامه علمی مهارت‌آموزی در هیات دولت تصویب شد و نقش همه دستگاه‌ها در آن مشخص شده است. در دوره متوسطه نظری باید ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی انجام شود و برای دوره‌های ابتدایی و متوسطه اول نیز باید ۱۰ درصد برنامه درسی، مهارت‌آموزی باشد.

وی افزود: در تابستان حرکت عظیم و جنبشی برای مهارت‌آموزی متوسطه اول و دوم نظری طراحی شده است و این موضوع با جدیت دنبال خواهد شد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904370

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • معرفی زبان رسمی جدید در لهستان
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی