Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: ساعت درسی پایه دوازدهم کاهش نیافت چون هیچ مدرسه‌ای نپذیرفت ساعت درس فیزیک و ریاضی کاهش یابد. ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم, مهدی نوید ادهم درباره حذف کنکور، اظهار کرد: شیوه پذیرش دانشجو به روش تستی در چند ساعت محدود آموزش و پرورش را به شدت متاثر و آسیب‌پذیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگرانی ما این است که برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین کنکور یک مانع اصلی است و اجازه اجرای این سند را نمی‌دهد. در سند تحول بنیادین به دنبال تربیت شش ساحتی دانش‌آموزان هستیم اما هم اکنون دانش‌آموزان فقط دروس فیزیک، ریاضی و شیمی را مطالعه می‌کنند و برای مباحث سند تحول بنیادین وقت گذاشته نمی‌شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: در پایه دوازدهم 35 ساعت حضور دانش‌آموزان در مدارس زیاد است و باید به 24 ساعت کاهش یابد تا دانش‌آموزان در زمان باقی مانده به دروس کنکور خود بپردازند اما این پیشنهاد در شورای عالی آموزش و پرورش پذیرفته نشد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: این پیشنهاد به این دلیل رد شد که باید از زمان دروس مختلف کاسته می‌شد در این صورت هیچ مدرسه‌ای نپذیرفت که از زمان دروس ریاضی و فیزیک کاسته شود بنابراین باید از زمان دروس جدید مانند مدیریت حانواده و یا مطالعات فرهنگی کاسته شود که این دروس، دروس اصلی مورد تاکید سند تحول بنیادین است.کنکور به ما اجازه نمی دهد که این تحولات اتفاق بیافتد. اخیرا بحثی در مجلس شورای اسلامی مطرح ست که کمیسیون آموزش و تحقیقات بدون دعوت از کارشناسان آموزش و پرورش این بحث را پیگیری می‌کند.

وی ادامه داد: بحث این است که براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو سال 92 سابقه تحصیلی باید مبنا باشد و سازمان سنجش باید به صورت تدریجی این موضوع را عملیاتی کند تا سال اول حداقل 25 درصد و تا پایان 5 سال به حداقل 85درصد برسد.

نوید ادهم بیان کرد: اکنون تعدادی از نمایندگان به دنبال این هستند که سابقه تحصیلی بی‌تاثیر و هیچ نقشی در پذیرش دانشجو نداشته باشد. این پیشنهاد مغایرت 100 درصدی با روح قانون سال 92 دارد و باعث بی‌عدالتی آموزشی می‌شود زیرا بچه‌های مناطق محروم که دسترسی به مافیای کنکور ندارند و به کلاس‌های تست‌زنی نمی‌روند و متکی به کلاس های درس هستند، از این رقابت بازمی‌مانند.

وی این تصمیم را خطرناک دانست که باعث بی‌اعتبار کردن برنامه درسی می‌شود و افزود: اگر این تصمیم را نمایندگان بگیرند به زبانی بیان کردند که سند نباید در مدارس اجرا شود.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: به طور جدی از ریاست مجلس، کمیسیون آموزش و تحقیقات و نمایندگان به عنوان یک کارشناس درخواست دارم اجازه ندهند این پیشنهاد اتفاق بیافتد و بر قانون پایبند باشند تا حضور در مدارس دانش‌آموزان جدی گرفته شود سابقه تحصیلی مداخله‌ای در پذیرش آنان داشته باشد.

انتهای پیام/

R1014132/P1014142/S2,22/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه نخستین مدرسه ترافیک در استان راه‌اندازی شد تا طرح آموزشی فرهنگ ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

سلمان محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: یکی از سیاست‌ها و وظایف آموزش و پرورش فرهنگ‌سازی در حوزه‌های مختلف است که ضرورت دارد سایر نهادها و دستگاه‌های دولتی با آموزش و پرورش همکاری لازم داشته باشند.

وی افزود: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه نخستین مدرسه ترافیک در استان راه‌اندازی شد تا طرح آموزشی فرهنگ ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان یکی دیگر از کارکردهای آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: در این مدرسه ترافیک مهارت‌های زندگی در قالب شهرنشینی و آداب شهرنشینی، ترافیک و زندگی شهری آموزش داده می‌شود.

محمدی ادامه داد: دانش‌آموزان سفیران صالح هستند که با بهره‌گیری از آموزش‌های پلیس به خانواده‌های خود در خصوص فرهنگ صحیح رانندگی تذکرات لازم را گوشزد می‌کنند.

کد خبر 751610

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا/ اعلام سن ثبت‌نام